Nieuws

Prijsaanpassing
10/05/2022
Beste klanten,

Ook ik blijf spijtig genoeg niet gespaard van de prijsstijgingen bij mijn leveranciers. Om dezelfde kwaliteit en service te kunnen blijven aanbieden ben ik genoodzaakt om mijn prijzen aan te passen.
Bedankt voor jullie begrip en tot snel!
10/05/2022
EXTRA DAGEN GEOPEND
Woensdag 06/07 & woensdag 10/08
Deze dagen zijn voorbehouden voor vaste klanten en kunnen enkel telefonisch, via mail of ter plaatse geboekt worden.
Huisregels
05/06/2019
- Gelieve steeds op tijd te komen voor je afspraak. As je toch later gaat zijn, gelieve dan telefonisch te verwittigen. Indien je 10 min of meer te laat bent op je geplande afspraak zal deze niet kunnen doorgaan en wordt er €15 in rekening gebracht.

- Indien u een afspraak wenst te wijzigen of te annuleren, kan u dit doen tot 24u voor de geplande afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via mail.

- Bij laattijdige annulatie of onverwittigde afwezigheid zal eveneens €15 in rekening gebracht worden

- Voor mannelijke cliënten is het niet mogelijk om intieme zones te laten ontharen.

- De lichaamsbehandelingen zijn strikt van niet-erotische aard. Op eventuele directe of indirecte verzoeken wordt dan ook niet ingegaan en wordt u de toegang tot de salon ontzegt.

- Betalingen gebeuren ter plaatse en uitsluitend cash, met Payconiq of met de mobiele app van je bank, en meteen na afloop van de behandeling. Producten worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.

- Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar en zijn niet in geld terugbetaalbaar. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet U deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden.
Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd.

Cadeaubon
Een relaxerend en verzorgend geschenk.
Cadeaubon kopen