Nieuws

06/04/2023

Lieve klanten,

Zoals de meeste onder jullie al wel weten gaat mijn zoontje vanaf september naar school. Dit zal een grote verandering zijn in ons leven. Hierdoor zal ik enkele aanpassingen moeten doorvoeren.

Allereerst zullen de openingsuren veranderen. Dinsdag zal ik steeds de hele dag aanwezig zijn, en woensdag de voormiddag. Alle andere dagen zullen variabel zijn en dus niet altijd beschikbaar. Alvast mijn excuses als je hierdoor wat moeilijker een gaatje kan vinden in de agenda.

Ook zullen er wat veranderingen zijn in de verzorgingen. Zo zullen er geen gelaatsverzorgingen meer gegeven worden. Voor kunstnagels, BIAB en manicure is er een klantenstop en zullen er geen nieuwe klanten meer aangenomen worden. Pedicure met gellak op de tenen kan wel steeds geboekt worden.

Om teleurstellingen te voorkomen kan je best tijdig je afspraken vastleggen. Mijn agenda staat steeds open voor de komende 6 maanden. Afspraken kan je maken via de website www.uthando.be , of gewoon bij mij persoonlijk.

Alvast heel hard bedankt voor jullie begrip en tot snel!

Huisregels
05/06/2019
- Gelieve steeds op tijd te komen voor je afspraak. Als je toch later gaat zijn, gelieve dan telefonisch te verwittigen. Indien je 10 min of meer te laat bent op je geplande afspraak zal deze niet kunnen doorgaan en wordt er €15 in rekening gebracht.

- Indien u een afspraak wenst te wijzigen of te annuleren, kan u dit doen tot 24u voor de geplande afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via mail.

- Bij laattijdige annulatie of onverwittigde afwezigheid zal eveneens €15 in rekening gebracht worden

- Voor mannelijke cliënten is het niet mogelijk om intieme zones te laten ontharen.

- De lichaamsbehandelingen zijn strikt van niet-erotische aard. Op eventuele directe of indirecte verzoeken wordt dan ook niet ingegaan en wordt u de toegang tot de salon ontzegt.

- Betalingen gebeuren ter plaatse en uitsluitend cash, met Payconiq of met de mobiele app van je bank, en meteen na afloop van de behandeling. Producten worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.

- Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar en zijn niet in geld terugbetaalbaar. Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet U deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden.
Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd.

- Parkeren kan voor de deur. Gelieve ver genoeg door te rijden en de carport ten allen tijde vrij te laten.

Cadeaubon
Een relaxerend en verzorgend geschenk.
Cadeaubon kopen